Wil jij jezelf  nog beter leren kennen en die stap verder maken in je ontwikkeling? Dan is dit voor jou!

Je wil weten waar het nu door komt dat die ene klant je mega veel energie kost en de andere je bakken met energie oplevert: zo kun je er wel 10 op een dag zien. Wat maakt dat je in de ene situatie energie verliest en de ander juist moeiteloos werkt?

Met een Archetalent meting krijg je een diepgaand inzicht in jouw nature en nurture. Oftewel: jouw natuurlijke kwaliteiten en jouw aangeleerde kwaliteiten.

Leer het verschil kennen en begrijp beter hoe je nog meer vanuit je kracht kunt werken en leven. Ik gebruik dit zelf al jaren als tool voor de betere coachgesprekken, omdat het eigenlijk in heel korte tijd op tafel legt waar het voor de cliënt over gaat. Daarom duren trajecten nooit lang, vaak is 1 gesprek genoeg om verder te kunnen.

Ontdek voor jezelf waar de prestatiekracht zorgt voor overleven, wat maakt dat er energieverlies ontstaat. Dit stuk sluit heel mooi aan op de EQfit methode omdat we ook daar kijken naar de mechanismen die iemand heeft opgebouwd. Deze meting kan dat stuk eventueel nog weer een stukje uitdiepen of zichtbaar maken. De meting wordt regelmatig ook ingezet om loopbaankeuze en studiekeuzebegeleiding te geven dus heb je een vraag op dit vlak (wat wil ik, wat past bij me, waar gaat mijn hart sneller van kloppen) zouden we hier de meting voor kunnen inzetten. Je krijgt dan handvatten om hierin bewuste keuzes te kunnen maken.

Het kan ook confronterend zijn, het laat je soms echt even heel helder zien waar je momenteel staat. Je ontvangt een uitgebreide persoonlijke rapportage en een gesprek van 1,5 uur.  Deze meting en het gesprek is geheel online mogelijk, maar het gesprek kan ook op locatie in Alkmaar plaatsvinden. Voor meer info of aanmelden: info@geraldineroos.nl