Tijdens een coachtraject werk ik met 3 pijlers: lichaam, energie, mind(set). Het blijkt dat deze drie elementen samen maken dat een verandering écht werkt, dat het duurzaam is. Dat je het op alle fronten mag doorvoelen, ervaren, transformeren. Het blijkt dat als 1 van deze elementen geen aandacht krijgt, er een minder diepgaand resultaat wordt ervaren. Er is vaker “terugval” en er is langduriger coaching nodig. Met deze stappen blijkt dat er korter coaching nodig is en dat de zelfkracht veel groter is.

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

Eerst kijken we wat jouw lichaam te vertellen heeft. Hele gesprekken om tot de kern te komen, daar geloof ik niet in. Jouw lichaam kan me precies vertellen wat er nodig is. Waar zit de overleving in je lijf opgeslagen die er keer op keer voor zorgt dat je niet kiest wat jij zou willen? Die maakt dat je mechanismen als vechten, vluchten, bevriezen aan gaan? Dat het leven niet voelt als leven, maar als overleven? Dit brengen we tot rust doordat je het lijfelijk doorleeft, zodat je blijvend vanuit de rust die je eigenlijk bent, kunt leven.

 

Daarna gaan we afstemmen op wat er energetisch blokkeert en mag worden vrij gemaakt. Welke energetische blokkades zorgen er nog voor dat jij niet het leven leeft dat jij zou willen? We kunnen inzoomen op een specifiek vraagstuk, maar eigenlijk ontvouwt het thema en wat er nodig is zich als vanzelf. Dit komt doordat ik heel intuïtief werk, en me heel gericht kan afstemmen op jouw weten. Het laat me altijd weer zien waar het nu eigenlijk in de kern om draait. Hiermee mag een diepe transformatie plaatsvinden, soms wel tot in een hele familie lijn lang. soms is het een blokkade die je al je hele leven lang bij je draagt.

 

Nadat het energetisch en emotionele, fysieke lichaam tot rust is gekomen, gaan we met de mind aan de slag. Welke diepe overtuigingen over jou zelf , die je misschien nu nog helemaal niet bewust weet van jezelf, weerhouden jou nog van het echt kiezen voor jou? Voor echt leven in plaats van overleven? Want dat is waar we met de LEM (leef echt maximaal) stappen naartoe werken: LEVEN met dikke hoofdletters. Maak kennis met mijn manier van coachen ten aanzien van jouw gedachten en belemmerende overtuigingen die je ongemerkt in de greep houden. Je leert om deze te transformeren naar wat WEL voor jou werkt. Naar wat maakt, dat jij echt weer mag stromen, leven. Hiermee krijg je tools van mij mee die je blijvend toe kan passen. De keuze is aan jou…!

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je bij me aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Leg me je vraag of issue van dit moment voor en ik zal samen met je kijken of dit traject voor jou passend is.  Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!