In drie lessen leer jij

Play Video
"Heel interessant om mezelf op deze manier te leren kennen. Confronterend ook, wat heb ik veel bevestiging gekregen dat mijn sympathische zenuwstelsel , mijn chaos, veel de overhand heeft. Fijn want nu kan ik hier tools voor inzetten"
Noortje
"Ik vind vooral de concrete tips en tools heel helpend, dankjewel! "
Anne
"Ik heb de drie delen samen met mijn man gevolgd omdat we best wel veel stress in ons gezinsleven ervaren. Wat een eye openers voor ons beide zeg. Hier mogen we meer mee doen! "
Emma en Guus

Over deze 3 delige mini cursus:

Leer in 3 lessen heel veel over hoe je autonome zenuwstelsel werkt. Hoe het toch komt dat je vaker dan je zou willen, vanuit stress en heftigheid hebt gereageerd, ook al weet je mind allang al: dit wil ik anders. Ik wil vanuit rust kunnen reageren. Hoe kan dit toch? 

Je leert hoe dit fysiologisch gezien werkt. 

Je leert waar je zelf momenteel staat op de ladder van stress en ontspanning 

Je leert wat je kunt doen als je veel vanuit stress , chaos, reageert, of misschien zelfs vanuit volledige immobilisatie: je klapt helemaal dicht. 

Je leert hoe je weer terug in verbinding kunt komen met jezelf wanneer de chaos/ stress of zelfs duisternis binnenin je toeslaat. 

Kortom, je krijgt inzicht in hoe het werkt, inzicht in hoe het specifiek voor JOU werkt, en inzicht in wat je concreet zou kunnen doen om meer vanuit het ontspannen deel van jouw zenuwstelsel: de vagale toestand, kunt leven. 

Er zijn video’s, werkbladen en meer. Helemaal gratis. Kadootje van mij omdat ik geloof dat er een enorm groeiende behoefte is aan deze informatie momenteel. 

 Ik ben Geraldine Roos en ik coach, train en begeleid zelfbewuste vrouwen naar de ontspannen, authentieke persoon die ze werkelijk zijn. Ik begeleid het proces van loslaten van oude ballast, van stress, van wat weerhoud om een rustige balans en basis in jezelf te ervaren. Belangrijk onderdeel hierin is het autonome zenuwstelsel waarbij ik werk vanuit de polyvagaal theorie in therapie. 

waarom alleen mindset niet werkt

Het lichaam heeft een geheugen. Ervaringen, groot of klein, worden opgeslagen in je systeem. 

Wanneer je veel stressvolle ervaringen hebt meegemaakt, of ze niet goed hebt leren reguleren, dan blijft je zenuwstelsel vanuit je oerinstinct reageren. Je zal dus moeten leren loslaten van deze spanningen als je échte balans wil vinden. 

Leer in 3 lessen hoe het werkt en start jouw verandering. 

al... x
Gedownload