HET PROGRAMMA

In dit programma leer je in 4 modules om jouw keuzes te funderen met zelfinzicht. Het gaat er namelijk helemaal niet om wat je kiest! Het gaat erom WAAROM je kiest. Het inzicht in de drive achter de keuze. Het inzicht in het waarom, wat jou beweegt en wat jou uniek maakt. Op die manier wordt het enorme bos vol aanbod in deze wereld een stuk overzichtelijker. De zoektocht kan veel gerichter worden gemaakt en dat geeft zoveel rust! Er komt super veel op jongeren af en het aanbod aan studies en beroepen is zo enorm groot, dat er vaak een soort lamgeslagenheid ontstaat: waar begin je dan? En de keuzes hebben nogal een impact dus de stress die erachter ligt is groot. Deze training is het resultaat van mijn jarenlange ervaring in het coachen van jongeren op het gebied van studie en loopbaankeuze. Echt alle tools zijn in deze training verzameld om jou te helpen bewust te kunnen kiezen. Let wel op: dit is geen training die jou een concrete uitkomst zal bieden. Dat je een testje maakt en daar komt een beroep uit rollen. Ik werk andersom: Ik laat je inzien wat jouw talenten zijn , waar je energie van krijgt en wat je blij maakt. Daarmee ga je op zoek naar passende beroepen, om vervolgens tot passende opleidingen te komen. Het gaat er om dat jij leert inzien wat echt bij jou past en dat begint bij inzicht.

De training wordt laagdrempelig online aangeboden zodat je de opdrachten kunt doen wanneer het jou uitkomt, vanachter je eigen computer. Waar nodig ben ik dagelijks online beschikbaar voor al jouw vragen. (maandag t/m vrijdag) Ook de vragen van je ouders (met jouw toestemming natuurlijk). De start van het programma is een ( eventueel online kennismaking per skype of facetime) waarin jij aansluitend direct een uitleg krijgt van jouw unieke talenten en mogelijkheden, alsook jouw blokkades en valkuilen. Voorafgaand aan dit gesprek maak je namelijk de online ACT meting die jou een diepgaand inzicht geeft in jezelf: wat zijn nu jouw natuurlijke talenten? Die je als vanzelf af zullen gaan, je energie zullen geven als je ze inzet? En ook: wat gaat je juist niet zo makkelijk af en hoe ga je hiermee om?  Door het persoonlijke gesprek kan deze meting heel specifiek op jouw situatie en jouw vragen worden uitgelegd en behandeld. Daarmee maak je direct een kickstart in jouw weg naar zelfbewuste keuzes. Daarna volgen nog 3 modules die jou stapsgewijs nog meer inzicht geven in het waarom achter jouw keuzes. Waarom kies je iets wel of niet? Wat is belangrijk voor jou? Aan welke voorwaarden moet een baan of studie voor jou in elk geval aan voldoen? Al deze stappen in de modules zullen je ondersteunen in dit keuzeproces.

Indien je liever helemaal persoonlijk door mij begeleid wordt dan kan dat uiteraard ook. Dan zullen er 4 live bijeenkomsten zijn waarin we de modules samen doorlopen en is er alle ruimte voor jouw persoonlijke input en vragen. Je krijgt dan 1 op 1 coaching om jouw toekomst zelfbewust en helemaal serieus aan te pakken. Ik werk heel intuïtief dus ik voel snel door de eventuele blokkades heen die je nog hebt om echt te kunnen zien wat voor jou belangrijk is en waar jou geloof in jezelf misschien nog blokkeert. Ik help je deze zien waar nodig en loslaten. Zodat er ruimte is voor wie je echt bent en wat jou nu echt blij maakt.

Het resultaat van dit programma is een omschrijving van jouw ideale toekomst. Je hebt helder wat wel en niet belangrijk voor je is. Je hebt helder waar jouw toekomstig werk of studie echt aan moet voldoen voor jou om het aan te laten sluiten op jou en jou blij te laten worden. Je weet waar je uitdagingen liggen en daarmee ben je dan ook al hierop voorbereid. Je hebt een plan gemaakt voor backup, voor hulplijnen, die je kunt inzetten in mogelijke situaties waarin jouw valkuil je teveel energie gaat kosten. Op die manier ben je alvast bewust geworden van mogelijke moeilijke momenten tijdens bijvoorbeeld je studie en hoe je hiermee dan om wil gaan.

Je weet welke talenten jij in gaat zetten zodat je volle energie krijgt van wat je doet. Ze gaan vanzelf want ze horen echt bij jou!

Je hebt, indien van toepassing, een top 3 van opleidingen en beroepen samengesteld en kunt ook motiveren waarom. Je hebt een stappenplan om van hieruit te onderzoeken welke van deze 3 jij wil gaan kiezen.

Kortom: na dit programma weet jij waar je voor staat. Weet jij wat je in huis hebt en weet jij wat je daarmee wil gaan doen. Concreet en zelfbewust op naar een mooie toekomst dus!

 

De investering in het online traject is € 750,-  Dit is inclusief: de 4 modules, een persoonlijke rapportage door mij geschreven, een ACT meting en 1 persoonlijk ( kan ook via facetime of skype als de afstand groot is) gesprek

De investering in het persoonlijke 1 op 1 traject is € 1250,-  Dit is inclusief: 4 keer een live coachgesprek met mij (kan evt door grote afstand ook online worden gedaan via skype of facetime), de 4 online te volgen modules, een persoonlijke rapportage door mij geschreven, een ACT meting en dagelijkse bereikbaarheid voor eventuele vragen. (maandag t/m vrijdag)

Brainstormsessie : Een 1 op 1 coach sessie van 2 uur, incl. ACT meting en persoonlijk advies. Met dit advies krijg je een concrete opdracht mee (afgestemd op jouw ingebrachte coach vraag) om jouw stappen te kunnen zetten en hierop geef ik per mail een terugkoppeling. De ervaring leert dat sommigen genoeg hebben aan een effectief en doelgericht gesprek ten aanzien van de toekomst, de te maken keuzes. Dit gesprek geeft al zoveel inzicht dat er een concreet stappenplan gemaakt kan worden en dat keuzes helder worden. Indien er toch meer gesprekken nodig zijn dan geldt er op bovenstaande trajecten een korting van het al geïnvesteerde bedrag. Investering voor deze brainstorm: € 350,-

Aanmelden of vragen om informatie kunnen gemaild worden naar: info@geraldineroos.nl

*genoemde prijzen zijn incl. BTW