Nynke van Schepen:

Ik heb in mijn leven al heel wat therapeuten gezien. Ik kwam altijd wel iets verder, maar nooit echt bij mezelf. Tot ik Roos leerde kennen. Nooit ben ik in mijn leven zo’n goede coach tegengekomen. Ze heeft de gave je te zien, je écht te zien. En niet te stoppen bij alle maniertjes, overtuigingen en belemmeringen die je voor jezelf hebt gecreëerd als masker. Roos kijkt direct in je ziel. En helpt je om zelf ook weer daar bij terug te komen, bij je eigen kern en wie je in wezen bent. Dat doet ze met zo veel onvoorwaardelijke liefde, bevlieging en aandacht. Ik kijk uit naar elke sessie die we samen hebben, omdat ik eindelijk mezelf weer terugvind en terugkrijg. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik haar heb leren kennen, en ik wens iedereen Roos toe.

 

Fia Schooljan:

Roos is een coach die je echt ziet zonder oordeel en dan precies weet wat het best bij je past. Ze is warm, open, positief, sterk als een rots en geeft je alle vertrouwen om je open te stellen en moeiteloos te werken aan je doelen.

 

Josje de Klerk: Roos heeft bij mij een intensief coachtraject gevolgd. Het was prachtig om te zien hoe enorm toegewijd en vol overgave zij openstond voor alles wat er te leren was. En nog mooier vond ik het dat Roos exact dat uit de coaching haalde waar zij voor kwam: het leven van haar helemaal Roos zijn!

De toewijding en commitment die Roos in de coaching liet zien, hanteert zij ook in dienst van haar eigen klanten. Haar logo drukt dat ook zo mooi uit: Roos is veelomvattend en omarmt in liefde alles wat langskomt en wat nodig is.

Ik heb zelf van Roos een aantal keren een afstandshealing mogen ontvangen. In één woord: heerlijk! Er ontstond ruimte en Roos, ‘aan de andere kant van de lijn’, vertelde achteraf welke beelden zij had gezien. Die klopten exact met mijn ervaringen.

Roos heeft hier een bizar groot talent voor, haar voelen is zo helder en sterk. Ik vind Roos een multi-talent en ben dankbaar en trots, dat ik een stukje met haar heb mogen meelopen op weg naar waar zij nu staat. Ik noem haar niet voor niets WonderWijf.

 

Remke: De meeste mensen groeien op in situaties waarin ze zich niet gezien of gehoord voelen. Dat er te weinig ruimte, tijd en begrip was dat iemand écht naar je luisterde, om jou te begrijpen. Die pijn kennen we allemaal. En daar was Roos. Roos heeft de kwaliteit om je het gevoel te geven dat je enige op de wereld bent, alle tijd en ruimte heeft ze voor je en vooral, geen oordeel. Al die gedachten en gevoelens die je met niemand deelt, omdat je je schaamt of het te pijnlijk is, bij Roos is niets te gek. Ze wil je enkel begrijpen en helpen dat jij jezelf beter begrijpt en je er vrij van te maken. Ze ziet je echt, zodat zichtbaar wordt waar het wérkelijk om gaat. De online begeleiding werkt fantastisch, op die manier hoef je nooit op een afspraak te wachten als er zich iets voordoet en heb je geen last van tijdsdruk. Ik heb in de afgelopen 10 jaar veel coaches, psychologen, therapeuten etc. gehad, maar mijn onbewuste overlevingsmechanismen waren ze altijd te slim af, waardoor ik nooit de hulp kon ontvangen die ik nodig had en werkelijk verlangde. Roos prikt daar doorheen, ze ziet precies wat er op de onderste laag speelt. Daardoor kan ze je echt helpen je vrij te maken van alle manieren die je onbewust gebruikt om jezelf in de weg te zitten. Ook bij lichamelijke klachten kan Roos je helpen. Ik kan niet uitdrukken wat de coaching van Roos voor mij betekend heeft. Ik zat jaren verstrikt in: ‘ik wéét dat er meer is, er is zoveel dat ik verlang, maar ik kan het niet, het is niet voor mij’. Nu kan ik het wél, ik heb vertrouwen in mezelf zoals ik niet wist dat het bestond, en ik sta werkelijk te trappelen voor wat de toekomst voor mij in petto heeft!

 

Mer lezen? Ga naar mijn facebookpagina voor meer testimonials 🙂