Je wil energetisch op diepere laag opruimen wat jij nog in jezelf vasthoud vanuit het verleden, vanuit vorige levens misschien zelfs. Je wil het vrij maken zodat er meer en meer ruimte voor jou komt om te doen wat jij hier op aarde mag komen doen: genieten! Genieten, vrij zijn, jezelf zijn. Als je daar weer meer mee in contact komt krijg je als vanzelf ook meer ruimte voor jouw gave of gaven die je in de wereld wil zetten. Zal je merken dat ook dit weer stroomt, dat de weg vrij is om jezelf helemaal te ontvangen, je eigen boodschap te verstaan.

Door een healing en of afstemming kan ik je hierbij helpen om deze weg vrij te maken. Het vastgezette trauma vanuit de allerhoogste liefde te helen. Het vastgezette verdriet misschien, boosheid, of misschien is je nog niet helemaal helder wat het is. Dat hoeft ook niet. Na een kort gesprek krijg ik altijd door waar we aan mogen werken en waar de heling naartoe mag. Dit komt omdat ik me kan afstemmen op jouw spirit en op wat er voor jou op dat moment gezien of geheeld mag worden.

Het komt soms voor dat er vastgezette negatieve energie bij je weg mag, noem het entiteiten, saboterende energie, geef het een naam. Vaak hebben we niet erg in de gaten wanneer er andere energie bij ons hangt, alleen wel dat we ons onbestemd, donkerder en soms zo anders voelen. Als dit bij je weg mag zal je merken hoe je wereld weer wat oplicht, hoe je weer meer zal stromen. Het kan zijn dat ik dit meeneem in de healing.

Soms komt het voor dat er een thema in bijvoorbeeld de vrouwenlijn of mannenlijn naar voren komt waar je de diepere laag in mag zien zodat je er mee “at peace” kunt raken, schakels kunt doorbreken om je vrij te maken in het hier en nu.

Ik zal nooit zeggen dat 1 sessies alles voor je oplost. Het werkt in afstemming altijd zo dat zich aandient wat er op dat moment ready is om te worden gezien en geheeld. De ervaringen zijn heel divers en een aantal hiervan heb ik voor je hieronder neergezet zodat je een idee kunt krijgen. Weet wel, dat ieders ervaring en ook iedere healing anders zal zijn.

Ervaringen:

Nynke: Ik heb van Roos een prachtige healing ontvangen. Roos en ik hadden samen een coachingstraject, één waarin ik tot zulke diepe en transformerende inzichten kwam, dat valt niet met woorden te beschrijven. Tijdens de healing die ik van Roos ontving, heeft ze vastzittende patronen van seksueel trauma waar onze coaching over ging, ook lichamelijk verwijderd. Ik kan nu ervaren dat ik mijn lichaam voel. Een lichaam wat ik wel had, maar waar ik me nooit mee verbonden voelde. Het was er en tegelijkertijd was het er niet. Ik kan nu ervaren dat ik op aarde loop, ik voel de aarde onder mijn voeten. Ik voel mijn bekkengebied stromen. Ik voel me weer een compleet mens. En niet een hoofd met een paar armen. Dit valt met geen woorden te beschrijven, ik ben Roos tot in de eeuwigheid dankbaar.

Mirjam: Onlangs heb ik een healing mogen ontvangen van Roos.
Afgelopen half jaar heb ik niet meer dagelijks gemediteerd, waardoor ik wat minder relaxt in mn vel zat dan eerst. Na afloop voelde ik als of ik het niveau van relaxtheid van dagelijks mediteren weer terug heb. Voor mij gelijk een enorme motivatie om het mediteren weer op te pakken en deze ‘zen’ staat vast te houden. Ook mijn man en sensitieve dochter merkten verschil aan mijn uitstraling na de healing; ik was rustiger en meer bewust.
Roos kreeg ook zeer herkenbare beelden door uit mijn jeugd, waardoor ik bepaalde situaties in het verleden beter kan plaatsen. Naar deze situatie in het verleden is ook helende energie gestuurd, waardoor het nu omgeven is met zachtheid, geborgenheid en vertrouwen in de toekomst.
Roos neemt echt de tijd voor je en doet dit werk vanuit haar hart.”

Jacky: Laatst heb ik een hele fijne afstem-sessie mogen ontvangen van Roos en dit heeft mij veel helderheid gegeven in mijn eigen proces.
De energie van Roos is heel sprankelend en open. Ze geeft je de ruimte om je echt veilig te voelen in wat er naar voren komt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten of heb je nog vragen? Via whatsapp of telegram ben ik goed bereikbaar: 06-53458553