Als EQfit kidss trainer heb ik een wel heel unieke en bijzonder effectieve manier van werken mogen toevoegen aan mijn aanbod. EQfit heeft als missie om kinderen (en hun ouders) een sterke emotionele basis mee te geven waardoor zij steviger en rustiger in het leven staan.

Wat veel gezinnen ervaren is onrust en het gevoel geleefd te worden. Het gevoel dat het leven overleven is in plaats van leven. Vaak is er een kind met “meer aandacht” binnen het gezin. Een kind dat voor de ouders veel spiegelt, dat laat zien waar alle onrust zit. Dit maakt echter dat er nog meer overleving aangaat, ook in de dynamiek binnen het gezin.

Met een EQfit family traject wordt deze dynamiek en de overleving tot rust gebracht waardoor er weer ruimte ontstaan voor verbinding en contact. De meeste hulpverlening en coaching is cognitief gericht. In de EQfit trainingen richten wij ons juist op het lichaam, op het emotionele brein die het overneemt wanneer er triggers zijn, wanneer er stress ontstaat. Door letterlijk te bewegen zakken we in ons emotionele brein en kan er heel snel zichtbaar worden wat er nu eigenlijk speelt en wat er mag worden losgelaten. Zo kan er direct nieuw gedrag worden eigen gemaakt.

EQfit training biedt een richtlijn voor kinderen waar ze zich aan vast kunnen houden. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen. Waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven dat alles makkelijker maakt en meer kans geeft op een gelukkig leven.

Ik train zowel ouders als kids.

Wil je meer weten over deze trajecten? Mail gerust voor meer informatie of om een intake af te spreken om te zien of dit iets voor jou, jouw kind of jouw gezin is. eqfit@geraldineroos.nl